Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pasaquina genaimber
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Valdez is nu in balbezit. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ... Purdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Ronaldo passt de bal met de wreef. Abrego heeft problemen om de bal te vangen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abrego de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Solorzano is nu in balbezit. Solorzano passt de bal met de wreef. Blas Lizama met een sublieme pass. Contreras is nu in balbezit. Contreras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra met een sublieme pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pasaquina - genaimber 0:1

32e minuut.
Guerra passt de bal met de wreef. Ronaldo rent richting de bal. Barahona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ronaldo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ronaldo kan niet meer verder spelen. Solís komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasaquina 59%, genaimber 41%.
pasaquina - genaimber 0:1

48e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Magaña is nu in balbezit. Méndez onderschept slim de pass. Méndez schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Solís is nu in balbezit. Solís geeft de bal voor. Inworp. Solorzano met een snelle inworp. Barahona geeft een lange en hoge pass. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Araujo de bal. Guerra rent richting de bal. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ... Abrego probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alvarado zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Maldonado de bal. Solís probeert naar een medespeler te passen. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Berríos met een sublieme pass. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal zonder na te denken. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. Purdy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Blas Lizama kopt de bal weg. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez passt de bal in één keer door. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pasaquina - genaimber 1:1

89e minuut.
Araujo met een snelle inworp. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Méndez maakt een snoekduik en kopt de bal. Purdy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pasaquina - genaimber 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasaquina 48%, genaimber 52%.
pasaquina - genaimber 2:1