Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
genaimber pasaquina
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo met een sublieme pass. Arroyo Peña rent richting de bal. Arroyo Peña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado met een sublieme pass. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez passt de bal in één keer door. Magaña rent richting de bal. Arroyo Peña onderschept slim de pass. Arroyo Peña haalt uit met een fantastische trap. Purdy bokst de bal weg.

13e minuut.
Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Araujo de bal. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Arroyo Peña geeft de bal voor. Alvarado kopt de bal weg. Guerra rent richting de bal. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - pasaquina 1:0

24e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra is nu in balbezit. Contreras is nu in balbezit. Contreras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado met een sublieme pass. Contreras rent richting de bal. Contreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - pasaquina 2:0

34e minuut.
Blas Lizama onderschept slim de pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal zonder na te denken. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Berríos met een sublieme pass. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft de bal voor. Arroyo Peña is nu in balbezit. Arroyo Peña haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Domínguez passt de bal zonder na te denken. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís passt de bal zonder na te denken. Arroyo Peña rent richting de bal. Arroyo Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 44%, pasaquina 56%.
genaimber - pasaquina 2:0

46e minuut.
Valdez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berríos. Valdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berríos speelt de bal door. Araujo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Purdy bokst de bal weg.

51e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama onderschept slim de pass. Blas Lizama met een sublieme pass. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Contreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - pasaquina 3:0

54e minuut.
Ronaldo geeft de bal voor. Inworp. Barahona met de inworp. Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft een lange en hoge pass. Jiménez bokst de bal weg. Contreras rent richting de bal. Contreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - pasaquina 4:0

63e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama begaat een overtreding. Arroyo Peña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdez komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo is nu in balbezit. Barahona onderschept slim de pass. Barahona geeft de bal voor. Contreras krijgt zijn hoofd ertegen. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos passt de bal zonder na te denken. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jiménez trapt de bal weg van het doel. Blas Lizama kopt de bal weg. Ronaldo rent richting de bal. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fonseca geeft de bal voor. Solís kopt de bal weg. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel. Abrego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 42%, pasaquina 58%.
genaimber - pasaquina 4:0