Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
masterweb la cuscatleca
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Valdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villegas is nu in balbezit. Villegas speelt de bal door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mendoza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos Ortiz met de inworp. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mendoza speelt de bal door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Hernandez met een harde bal richting middenveld. Torres Alegría probeert naar een medespeler te passen. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zelaya rent richting de bal. Zelaya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo schiet op doel. Hernandez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
masterweb - la cuscatleca 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masterweb 59%, la cuscatleca 41%.
masterweb - la cuscatleca 0:1

46e minuut.
Vizcarra is nu in balbezit. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra begaat een overtreding. Benítez raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Villegas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Torres Alegría rent richting de bal. Monterrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Monterrosa speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Monterrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Neimar Miranda is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Monterrosa onderschept slim de pass. Monterrosa passt de bal in één keer door. Villegas is nu in balbezit. Mejia onderschept slim de pass. Mejia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Hernandez trapt de bal weg van het doel. Monterrosa kopt de bal weg. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... Hernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zelaya met een snelle inworp. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Neimar Miranda is nu in balbezit. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Hernandez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masterweb 51%, la cuscatleca 49%.
masterweb - la cuscatleca 0:1