Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
genaimber el morelia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Carballo rent richting de bal. Carballo met een sublieme pass. Léster Blanco rent richting de bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Contreras rent richting de bal. Contreras geeft de bal voor. Granados probeert de bal aan de voet te houden. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Colón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - el morelia 1:0

34e minuut.
Alvarado met de inworp. Blas Lizama probeert de bal met de borst te controleren. Blas Lizama passt de bal in één keer door. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Saca geeft een hoge lob. Daar is Berríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra kopt de bal weg. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 42%, el morelia 58%.
genaimber - el morelia 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Blas Lizama de bal. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal in één keer door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Reyes passt de bal in één keer door. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña met een sublieme pass. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Barahona probeert naar een medespeler te passen. Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Colón trapt de bal weg. Blas Lizama kopt de bal weg. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Barrientos met een sublieme pass. Contreras is nu in balbezit. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Granados probeert de bal aan de voet te houden. Colón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - el morelia 2:0

82e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Blas Lizama speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. Guerra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Berríos de bal. Carballo speelt de bal door. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 53%, el morelia 47%.
genaimber - el morelia 2:0