Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manudos pasaquina
343 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 19.4
very good Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Domínguez speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Moscoso geeft een hoge lob. Balcıoğlu kopt de bal weg. Auguścik rent richting de bal. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Machado rent richting de bal. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Auguścik is nu in balbezit. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - pasaquina 1:0

16e minuut.
Arismendi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chávez komt het veld opgelopen. Soto trapt de bal weg. Mezaroş kopt de bal weg. Auguścik probeert de bal aan de voet te houden. Bettiol is nu in balbezit. Bettiol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Moscoso rent richting de bal. Moscoso passt de bal in één keer door. Machado probeert de bal met de borst te controleren. Valdez is nu in balbezit. Valdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Araujo probeert de bal met de borst te controleren. Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mezaroş geeft de bal voor. Auguścik rent richting de bal. Auguścik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abrego heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - pasaquina 2:0

26e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia geeft een hoge lob. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş geeft een hoge lob. Bettiol is nu in balbezit. Bettiol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 50%, pasaquina 50%.
Manudos - pasaquina 2:0

46e minuut.
Bettiol verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez is nu in balbezit. Bettiol onderschept slim de pass. Bettiol schiet op doel. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - pasaquina 3:0

48e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Auguścik verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo is nu in balbezit. Auguścik verovert de bal door een tackle van achteren. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bettiol onderschept slim de pass. Bettiol met een sublieme pass. Auguścik rent richting de bal. Auguścik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abrego de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez onderschept slim de pass. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moscoso de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salazar de bal onder controle te krijgen. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - pasaquina 3:1

67e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een hoge lob. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik schiet op doel. Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - pasaquina 4:1

74e minuut.
Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş geeft een hoge lob. Maldonado probeert de bal aan de voet te houden. Auguścik is nu in balbezit. Auguścik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - pasaquina 5:1

76e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Auguścik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auguścik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Valencia met een snelle inworp. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bettiol de bal. Bettiol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jiménez trapt de bal weg. Machado kopt de bal weg. Daar is Auguścik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auguścik schiet op doel. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - pasaquina 6:1

85e minuut.
Auguścik rent richting de bal. Bettiol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Araujo de bal. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiol schiet op doel. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Auguścik rent richting de bal. Auguścik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - pasaquina 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 35%, pasaquina 65%.
Manudos - pasaquina 7:1