Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real k.f la cuscatleca
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Casillas kopt de bal weg. Zelaya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagastume. Sagastume krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Muñoz passt de bal zonder na te denken. Castillo rent richting de bal. Met opzet legt Berríos zijn tegenspeler op de grond. Berríos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Díaz Arce rent richting de bal. Díaz Arce passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zelaya neemt de hoekschop. Castillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real k.f 55%, la cuscatleca 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real k.f - la cuscatleca 0:0

50e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas rent richting de bal. Villegas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villegas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Díaz Arce wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft een hoge lob. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz met een sublieme pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Villegas rent richting de bal. Monterrosa begaat een overtreding. Villegas raakt geblesseerd tijdens het duel. Villegas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villalobos kopt de bal weg. Tamacas is nu in balbezit. Tamacas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
real k.f - la cuscatleca 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real k.f 53%, la cuscatleca 47%.
real k.f - la cuscatleca 1:0