Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unicorios Locos Asesinos masterweb
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas met een sublieme pass. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel. Gaspar kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mejia rent richting de bal. Erazo is nu in balbezit. Mejia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejia krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Valdez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Punyed komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejia. Godoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicorios Locos Asesinos - masterweb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicorios Locos Asesinos 31%, masterweb 69%.
Unicorios Locos Asesinos - masterweb 1:0

49e minuut.
Villegas passt de bal in één keer door. Benítez rent richting de bal. Punyed onderschept slim de pass. Mejia is nu in balbezit. Mejia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Estrada schiet op doel. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Villegas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benítez de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mendoza speelt de bal door. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza begaat een overtreding. Mendoza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicorios Locos Asesinos 34%, masterweb 66%.
Unicorios Locos Asesinos - masterweb 1:0