Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losCalidosos Gibraltar
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Shepherd met een sublieme pass. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila speelt de bal door. Palomino is nu in balbezit. Palomino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losCalidosos - Gibraltar 1:0

3e minuut.
Jacobs passt de bal met de wreef. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft de bal voor. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton schiet op doel. Hooker bokst de bal weg.

11e minuut.
Herron is nu in balbezit. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Palomino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Palomino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Ward passt de bal in één keer door. Caballero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enmen. Enmen krijgt een gele kaart. Caballero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hurtado met een snel genomen vrije trap. Robles bokst de bal weg. Del Cid rent richting de bal. Del Cid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losCalidosos - Gibraltar 2:0

29e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Britton is nu in balbezit. Met opzet legt Mendoza zijn tegenspeler op de grond. Mendoza krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Inworp. Castillo met de inworp. Hurtado rent richting de bal. Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Britton kopt de bal weg. Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton is nu in balbezit. Britton draait met de bal, schiet en ... Hooker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losCalidosos 54%, Gibraltar 46%.
losCalidosos - Gibraltar 2:0

67e minuut.
Herron passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shepherd met een snelle inworp. Granados is nu in balbezit. Granados geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Del Cid rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Buitrago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shepherd bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados rent richting de bal. Granados geeft een lange en hoge pass. Mudarra probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losCalidosos 40%, Gibraltar 60%.
losCalidosos - Gibraltar 2:0