Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc dolega elmejore
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hooker rent richting de bal. Hooker passt de bal in één keer door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmons onderschept slim de pass. Simmons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo geeft de bal voor. Ponce kopt de bal weg. Simmons is nu in balbezit. Simmons draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Simmons bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kennion kopt de bal weg. Inworp. Miranda Barría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc dolega - elmejore 1:0

31e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Miranda Barría rent richting de bal. Regis begaat een overtreding. Regis krijgt een gele kaart. Miranda Barría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miranda Barría met een snel genomen vrije trap. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Hooker is nu in balbezit. Hooker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc dolega - elmejore 2:0

34e minuut.
Forsaythe rent richting de bal. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsaythe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forsaythe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dolega 46%, elmejore 54%.
fc dolega - elmejore 2:0

63e minuut.
Chiari verovert de bal door een tackle van achteren. Chiari passt de bal met de wreef. Loaiza met een sublieme pass. Hooker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Del Cid met de inworp. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Simmons is nu in balbezit. Simmons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc dolega - elmejore 2:1

73e minuut.
Nieto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chiari met de inworp. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Forsaythe heeft problemen om de bal te vangen. Loaiza rent richting de bal. Forsaythe begaat een overtreding. Loaiza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loaiza wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pérez speelt de bal door. Chiari is nu in balbezit. Chiari passt de bal met de wreef. Hooker rent richting de bal. Hooker draait met de bal, schiet en ... Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dolega 42%, elmejore 58%.
fc dolega - elmejore 2:1