Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los corre camino Soulers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Henry geeft een lange en hoge pass. Otero kopt de bal weg. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Tamayo rent richting de bal. Tamayo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Millan is nu in balbezit. Ward onderschept slim de pass. Balboa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Balboa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Balboa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Tamayo speelt de bal door. Berrocal bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blake krijgt een gele kaart. Berrocal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tamayo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Quirós speelt de bal door. Ward rent richting de bal. Ward draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Henry de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hunter speelt de bal door. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo probeert naar een medespeler te passen. Berrocal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrocal draait met de bal, schiet en ... Montilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Guadamuz probeert naar een medespeler te passen. Berrocal heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Tamayo onderschept slim de pass. Tamayo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los corre camino 57%, Soulers 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los corre camino - Soulers 0:0

49e minuut.
Espino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jayo met een snelle inworp. De los Cobos is nu in balbezit. De los Cobos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quirós rent richting de bal. Millan bereikt de bal nog maar net als eerste. Millan geeft een lange en hoge pass. Berrocal is nu in balbezit. Berrocal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hunter heeft problemen om de bal te vangen. Hunter passt de bal in één keer door. Otero geeft de bal voor. Ward is nu in balbezit. Ward haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward is nu in balbezit. Hunter rent richting de bal. Ward rent richting de bal. Ward draait met de bal, schiet en ... Parris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los corre camino 54%, Soulers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los corre camino - Soulers 0:0