Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elmejore Soulers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Norato De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Simmons rent richting de bal. Simmons draait met de bal, schiet en ... Espino probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Norato De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marciaga de bal. Marciaga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Cid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
elmejore - Soulers 1:0

35e minuut.
Del Cid onderschept slim de pass. Klungelig pakt Simmons de bal. Simmons passt de bal met de wreef. Daar is Marciaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciaga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Norato De Frías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Norato De Frías krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hunter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alvarado met een snel genomen vrije trap. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Alvarado kopt de bal weg. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmejore 43%, Soulers 57%.
elmejore - Soulers 1:0

46e minuut.
Simmons verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmons maakt een afschuwelijke overtreding. Simmons krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quirós. Marciaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simmons komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
elmejore - Soulers 2:0

64e minuut.
Blackman passt de bal met de wreef. Simmons bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Norato De Frías is nu in balbezit. Norato De Frías draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Espino is nu in balbezit. Simmons rent richting de bal. Simmons met een sublieme pass. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
elmejore - Soulers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmejore 46%, Soulers 54%.
elmejore - Soulers 3:0