Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losCalidosos los corre camino
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry geeft een hoge lob. Berrocal rent richting de bal. Berrocal schiet op doel. Hooker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losCalidosos - los corre camino 0:1

33e minuut.
Frade rent richting de bal. Frade passt de bal in één keer door. Balboa met een sublieme pass. Berrocal rent richting de bal. Berrocal haalt uit met een fantastische trap. Hooker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Parris met een harde bal richting middenveld. Shepherd kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Henry de bal onder controle te krijgen. Del Cid is nu in balbezit. Del Cid haalt uit met een fantastische trap. Parris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losCalidosos 47%, los corre camino 53%.
losCalidosos - los corre camino 0:1

49e minuut.
Palomino probeert naar een medespeler te passen. Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayo rent richting de bal. Del Cid onderschept slim de pass. Del Cid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
losCalidosos - los corre camino 1:1

59e minuut.
Tamayo haalt uit met een fantastische trap. Berrocal heeft problemen om de bal te vangen. Berrocal draait met de bal, schiet en ... Hooker probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Mendoza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
losCalidosos - los corre camino 1:2

74e minuut.
Shepherd speelt de bal door. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino speelt de bal door. Del Cid is nu in balbezit. Del Cid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Shepherd geeft een lange en hoge pass. Valdiviezo probeert de bal aan de voet te houden. Del Cid is nu in balbezit. Del Cid draait met de bal, schiet en ... Parris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
losCalidosos - los corre camino 2:2

83e minuut.
Berrocal rent richting de bal. Berrocal passt de bal in één keer door. Mendoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shepherd is nu in balbezit. Shepherd draait met de bal, schiet en ... Parris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losCalidosos 57%, los corre camino 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
losCalidosos - los corre camino 2:2