Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losCalidosos Soulers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Garrido rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado speelt de bal door. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ward speelt de bal door. Hunter is nu in balbezit. Mendoza met een sublieme pass. Blackman rent richting de bal. Blackman geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hooker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Hunter heeft problemen om de bal te vangen. Shepherd verovert de bal door een tackle van achteren. Hugués begaat een overtreding. Hugués krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losCalidosos 47%, Soulers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
losCalidosos - Soulers 0:0

49e minuut.
Hugués rent richting de bal. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado met een sublieme pass. Del Cid is nu in balbezit. Del Cid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ward heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft een hoge lob. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Hugués rent richting de bal. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter begaat een overtreding. Hunter krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Garrido rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hugués ... Strafschop! Garrido raakt geblesseerd tijdens het duel. Garrido legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Montilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
losCalidosos - Soulers 1:0

70e minuut.
Klungelig pakt Hunter de bal. Garrido rent richting de bal. Garrido passt de bal in één keer door. Ward is nu in balbezit. Ward schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ward is nu in balbezit. Shepherd verovert de bal door een tackle van achteren. Shepherd passt de bal in één keer door. Garrido is nu in balbezit. Garrido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losCalidosos - Soulers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losCalidosos 46%, Soulers 54%.
losCalidosos - Soulers 2:0