Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc dolega losCalidosos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Tello kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caballero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caballero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shepherd rent richting de bal. Shepherd schiet op doel. Pérez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc dolega - losCalidosos 0:1

16e minuut.
Tello rent richting de bal. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero met een sublieme pass. Del Cid rent richting de bal. Del Cid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Peña rent richting de bal. Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino passt de bal in één keer door. Del Cid rent richting de bal. Del Cid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dolega 67%, losCalidosos 33%.
fc dolega - losCalidosos 0:1

66e minuut.
Tello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caballero met de inworp. Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft de bal voor. Hurane bokst de bal weg. Del Cid rent richting de bal. Del Cid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc dolega - losCalidosos 0:2

70e minuut.
Shepherd passt de bal in één keer door. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Del Cid is nu in balbezit. Del Cid draait met de bal, schiet en ... Hurane bokst de bal weg.

73e minuut.
Palomino passt de bal in één keer door. Beitía met een sublieme pass. Tello rent richting de bal. Palomino onderschept slim de pass. Palomino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ward geeft de bal voor. Lino kopt de bal weg. Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. Hooker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Beitía geeft de bal voor. Palomino heeft problemen om de bal te vangen. Tello rent richting de bal. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dolega 56%, losCalidosos 44%.
fc dolega - losCalidosos 0:2