Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elmejore Gibraltar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmons rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herron. Simmons wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Simmons kan niet meer verder spelen. Mojica komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Mudarra met een sublieme pass. Norato De Frías is nu in balbezit. Norato De Frías met een sublieme pass. Mojica is nu in balbezit. Mojica schiet op doel. Robles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Jacobs passt de bal met de wreef. Britton is nu in balbezit. Nieto is nu in balbezit. Britton onderschept slim de pass. Britton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Herron passt de bal in één keer door. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs passt de bal zonder na te denken. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton schiet op doel. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elmejore - Gibraltar 0:1

31e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal zonder na te denken. Norato De Frías rent richting de bal. Britton onderschept slim de pass. Britton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmejore 58%, Gibraltar 42%.
elmejore - Gibraltar 0:1

58e minuut.
Ponce met de inworp. Forsaythe is nu in balbezit. Herron maakt een afschuwelijke overtreding. Herron is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Forsaythe rent richting de bal. Jacobs rent richting de bal. Forsaythe onderschept slim de pass. Forsaythe geeft een hoge lob. Gittens kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Enmen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flowers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojica is nu in balbezit. Mojica geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Enmen is nu in balbezit. Enmen probeert naar een medespeler te passen. Britton rent richting de bal. Britton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Flowers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pizarro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmejore 49%, Gibraltar 51%.
elmejore - Gibraltar 0:1