Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gibraltar fc dolega
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mudarra rent richting de bal. Solano rent richting de bal. Solano met een sublieme pass. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranda Barría met een snelle inworp. Solano rent richting de bal. Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs passt de bal met de wreef. Britton rent richting de bal. Britton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hurane met een harde bal richting middenveld. Castillo kopt de bal weg. Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Peña speelt de bal door. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza met een sublieme pass. Hooker is nu in balbezit. Hooker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Loaiza probeert naar een medespeler te passen. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago probeert naar een medespeler te passen. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton haalt uit met een fantastische trap. Hurane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobs rent richting de bal. Britton rent richting de bal. Britton haalt uit met een fantastische trap. Hurane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibraltar - fc dolega 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibraltar 45%, fc dolega 55%.
Gibraltar - fc dolega 1:0

55e minuut.
Lino met een sublieme pass. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs passt de bal zonder na te denken. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano passt de bal in één keer door. Britton rent richting de bal. Britton draait met de bal, schiet en ... Hurane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibraltar - fc dolega 2:0

67e minuut.
Lino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castillo met een snelle inworp. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mudarra onderschept slim de pass. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza passt de bal in één keer door. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibraltar 45%, fc dolega 55%.
Gibraltar - fc dolega 2:0