Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elmejore losCalidosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Del Cid is nu in balbezit. Palomino rent richting de bal. Palomino passt de bal met de wreef. Del Cid rent richting de bal. Del Cid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mendoza geeft de bal voor. Del Cid kan de bal niet met de borst controleren. Kennion is nu in balbezit. Del Cid onderschept slim de pass. Del Cid draait met de bal, schiet en ... Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Palomino rent richting de bal. Forsaythe speelt de bal door. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ponce rent richting de bal. Shepherd onderschept slim de pass. Shepherd geeft een lange en hoge pass. Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Cid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elmejore - losCalidosos 0:1

37e minuut.
Palomino passt de bal met de wreef. Simmons rent richting de bal. Simmons probeert naar een medespeler te passen. Marciaga is nu in balbezit. Marciaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmejore 60%, losCalidosos 40%.
elmejore - losCalidosos 0:1

57e minuut.
Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías passt de bal zonder na te denken. Frade is nu in balbezit. Marciaga verovert de bal door een tackle van achteren. Marciaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Forsaythe passt de bal in één keer door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponce. Ponce krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Shepherd raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conte komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Pizarro geeft een hoge lob. Conte kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Figueira de bal onder controle te krijgen. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga haalt uit met een fantastische trap. Hooker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmejore 58%, losCalidosos 42%.
elmejore - losCalidosos 0:1