Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stm 4life kolby fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Chiari rent richting de bal. Rathburn verovert de bal door een tackle van achteren. Rathburn geeft een hoge lob. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De La Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Fuente met een sublieme pass. Newton is nu in balbezit. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rathburn kan de bal niet met de borst controleren. Fernández rent richting de bal. Met opzet legt Rathburn zijn tegenspeler op de grond. Rathburn krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Barahona de bal onder controle te krijgen. Chiari rent richting de bal. Dasent maakt een afschuwelijke overtreding. Dasent is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chiari raakt geblesseerd tijdens het duel. Norato De Frías met een snel genomen vrije trap. Jurado is nu in balbezit. Jurado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Estribí bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado onderschept slim de pass. Jurado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fernández rent richting de bal. Rathburn verovert de bal door een tackle van achteren. Rathburn probeert naar een medespeler te passen. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stm 4life 66%, kolby fc 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stm 4life - kolby fc 0:0

50e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathburn verovert de bal door een tackle van achteren. Rathburn geeft een lange en hoge pass. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ... Buitrago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
stm 4life - kolby fc 0:1

53e minuut.
Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Fuente verovert de bal door een tackle van achteren. De La Fuente speelt de bal door. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Buitrago bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
stm 4life - kolby fc 0:2

55e minuut.
Wilson geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Cargill tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cargill krijgt een gele kaart. De La Fuente kopt de bal weg. Fernández rent richting de bal. Miranda Barría schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miranda Barría krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Rathburn trapt de bal weg van het doel. Fernández kopt de bal weg. Villalaz heeft problemen om de bal te vangen. Chiari is nu in balbezit. Chiari schiet op doel. Rathburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Villalaz is nu in balbezit. Chiari is nu in balbezit. Villalaz is nu in balbezit. Chiari onderschept slim de pass. Chiari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stm 4life - kolby fc 1:2

79e minuut.
Buitrago trapt de bal weg van het doel. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari met een sublieme pass. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Rathburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Estribí geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Newton de bal onder controle te krijgen. Quintero speelt de bal door. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stm 4life 39%, kolby fc 61%.
stm 4life - kolby fc 1:2