Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTIG stm 4life
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Norato De Frías geeft de bal voor. Daar is Montecayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecayo geeft een hoge lob. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIG - stm 4life 1:0

23e minuut.
Villarreal geeft een hoge lob. Inworp. Gil met de inworp. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gil kopt de bal weg. Fernández rent richting de bal. Villarreal onderschept slim de pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal zonder na te denken. Norato De Frías rent richting de bal. Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal geeft de bal voor. Paal!

43e minuut.
Figueira rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIG - stm 4life 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIG 47%, stm 4life 53%.
SPORTIG - stm 4life 2:0

48e minuut.
Figueira kopt de bal weg. Klungelig pakt Miranda Barría de bal. Miranda Barría speelt de bal door. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Simmons controleert de bal met de borst. Norato De Frías probeert naar een medespeler te passen. Miranda Barría speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel. Buitrago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIG 47%, stm 4life 53%.
SPORTIG - stm 4life 2:0