Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpic kolby fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Ward met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal in één keer door. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero passt de bal in één keer door. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic - kolby fc 0:1

26e minuut.
Quintero geeft de bal voor. Daar is Madrid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel. Fernández Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic - kolby fc 0:2

32e minuut.
Miranda Barría passt de bal met de wreef. Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora is nu in balbezit. Ávila rent richting de bal. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic - kolby fc 1:2

37e minuut.
Quintero rent richting de bal. Buitrago verovert de bal door een tackle van achteren. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Ávila rent richting de bal. Ávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent haalt uit met een fantastische trap. Barahona rent richting de bal. Barahona draait met de bal, schiet en ... Fernández Gutiérrez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic 66%, kolby fc 34%.
Olimpic - kolby fc 1:2

48e minuut.
Buitrago verovert de bal door een tackle van achteren. Buitrago passt de bal in één keer door. Cargill rent richting de bal. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic 62%, kolby fc 38%.
Olimpic - kolby fc 1:2