Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus GEO ФК Закарпатье
442 Tactiek sokker
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 0
hopeless Schieten tragic
unsatisfactory Passen tragic
hopeless Verdedigen tragic


10e minuut.
Vatamaniyk probeert naar een medespeler te passen. Tshegel` is nu in balbezit. Tshegel` passt de bal met de wreef. Artemenko rent richting de bal. Artemenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tartiek probeert naar een medespeler te passen. Drozdenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdenko probeert naar een medespeler te passen. Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
MacInroy onderschept slim de pass. Yurchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInroy begaat een overtreding. Yurchenko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yurchenko kan niet meer verder spelen. Gavryushov komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Artemenko probeert naar een medespeler te passen. MacInroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gavryushov zijn tegenspeler op de grond. Gavryushov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus GEO 46%, ФК Закарпатье 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus GEO - ФК Закарпатье 0:0

65e minuut.
Vatamaniyk is nu in balbezit. Becleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Becleanu probeert naar een medespeler te passen. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski draait met de bal, schiet en ... Kotovenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Palyanitsa passt de bal zonder na te denken. MacInroy is nu in balbezit. Gavryushov maakt een afschuwelijke overtreding. Gavryushov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus GEO 64%, ФК Закарпатье 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus GEO - ФК Закарпатье 0:0