Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
украина чемпион Selta
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Sabo met de inworp. Klungelig pakt Melaschenko de bal. Melaschenko geeft een lange en hoge pass. Pogorelov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Pivnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko speelt de bal door. Kondakov heeft problemen om de bal te vangen. Kondakov schiet op doel. Paal! Mankuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kondakov probeert de bal aan de voet te houden. Krunic is nu in balbezit. Krunic passt de bal met de wreef. Kondakov rent richting de bal. Kondakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shyschenko trapt de bal weg van het doel. Melaschenko kopt de bal weg. Krunic bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
украина чемпион - Selta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украина чемпион 52%, Selta 48%.
украина чемпион - Selta 1:0

49e minuut.
Khripkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samborski. Khripkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zinovjev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Snytko is nu in balbezit. Snytko met een sublieme pass. Kondakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
украина чемпион - Selta 2:0

57e minuut.
Nichiporuk onderschept slim de pass. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko probeert naar een medespeler te passen. Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zinovjev rent richting de bal. Zinovjev passt de bal zonder na te denken. Kondakov is nu in balbezit. Krunic bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nichiporuk verovert de bal door een tackle van achteren. Nichiporuk passt de bal met de wreef. Krunic heeft problemen om de bal te vangen. Kondakov is nu in balbezit. Kondakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украина чемпион 58%, Selta 42%.
украина чемпион - Selta 2:0