Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumy United Irma Team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Bogach probeert naar een medespeler te passen. Taraday is nu in balbezit. Taraday speelt de bal door. Ptashnik is nu in balbezit. Ptashnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Oleshko rent richting de bal. Kormiltsev verovert de bal door een tackle van achteren. Kormiltsev passt de bal met de wreef. Daar is Martischuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martischuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy United - Irma Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy United 46%, Irma Team 54%.
Sumy United - Irma Team 0:1

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biliy neemt de hoekschop. Klungelig pakt Oleshko de bal. Ptashnik rent richting de bal. Ptashnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Holovko met een harde bal richting middenveld. Martischuk heeft problemen om de bal te vangen. Garas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Garas onderschept slim de pass. Martischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogach rent richting de bal. Martischuk onderschept slim de pass. Martischuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy United - Irma Team 0:2

71e minuut.
Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` speelt de bal door. Martischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garas rent richting de bal. Garas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dyndikov geeft de bal voor. Tchertoganov rent richting de bal. Tchertoganov passt de bal zonder na te denken. Martischuk is nu in balbezit. Martischuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy United 55%, Irma Team 45%.
Sumy United - Irma Team 0:2