Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumy United Mykolaiv
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Biliy passt de bal zonder na te denken. Taraday is nu in balbezit. Taraday probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ptashnik de bal. Ptashnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy United - Mykolaiv 1:0

34e minuut.
Bogach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biliy is nu in balbezit. Biliy geeft een lange en hoge pass. Bezhenar heeft problemen om de bal te vangen. Bezhenar verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bezhenar onderschept slim de pass. Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday maakt een afschuwelijke overtreding. Taraday krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ptashnik rent richting de bal. Nagornyak begaat een overtreding. Ptashnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oleshko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yesin is nu in balbezit. Yesin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bezhenar trapt de bal weg. Oleshko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleshko met een sublieme pass. Ptashnik rent richting de bal. Ptashnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy United 43%, Mykolaiv 57%.
Sumy United - Mykolaiv 1:0

55e minuut.
Vitsinets verovert de bal door een tackle van achteren. Oleshko rent richting de bal. Oleshko speelt de bal door. Taraday rent richting de bal. Taraday draait met de bal, schiet en ... Argudiayiv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sachko geeft de bal voor. Oleshko rent richting de bal. Oleshko passt de bal zonder na te denken. Taraday is nu in balbezit. Taraday haalt uit met een fantastische trap. Argudiayiv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy United - Mykolaiv 2:0

87e minuut.
Klungelig pakt Taraday de bal. Vitsinets is nu in balbezit. Vitsinets met een sublieme pass. Biliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliy speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy United 58%, Mykolaiv 42%.
Sumy United - Mykolaiv 2:0