Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sambir2 Sonata
1 Tactiek D3
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 38
poor Schieten solid
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Markanich probeert naar een medespeler te passen. Artyukh is nu in balbezit. Artyukh probeert naar een medespeler te passen. Melnik geeft een hoge lob. Gluschenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich passt de bal in één keer door. Antonetti probeert naar een medespeler te passen. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gaman geeft de bal voor. Szyc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chieri is nu in balbezit. Chieri haalt uit met een fantastische trap. Nicolae maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Antonetti passt de bal met de wreef. Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chieri verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Chieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Melnik met een snelle inworp. Antonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonetti geeft een hoge lob. Sheremet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Antonetti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polyarush komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sambir2 54%, Sonata 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sambir2 - Sonata 0:0

47e minuut.
Maksimov geeft een lange en hoge pass. Dell`Osbel rent richting de bal. Dell`Osbel passt de bal zonder na te denken. Chieri heeft problemen om de bal te vangen. Chieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Spyra kopt de bal weg. Melnik is nu in balbezit. Chieri verovert de bal door een tackle van achteren. Chieri schiet op doel. Rudnyak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sambir2 - Sonata 0:1

68e minuut.
Spyra met een snelle inworp. Gaman geeft een hoge lob. Lemański kopt de bal weg. Chieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sambir2 - Sonata 0:2

70e minuut.
Szyc is nu in balbezit. Melnik speelt de bal door. Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chieri verovert de bal door een tackle van achteren. Chieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Major geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spyra met de inworp. Gaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sambir2 53%, Sonata 47%.
sambir2 - Sonata 0:2