Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mickeys FC Dimond
Normal Tactiek 451 moja
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Snozovoy geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cirurgico de bal onder controle te krijgen. Zorya met een sublieme pass. Skierka is nu in balbezit. Skierka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Neustadt rent richting de bal. Neustadt passt de bal in één keer door. Skierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickeys - FC Dimond 0:1

18e minuut.
Gritsay is nu in balbezit. Gritsay passt de bal in één keer door. Zorya rent richting de bal. Mikhaylenko verovert de bal door een tackle van achteren. Mikhaylenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Snozovoy geeft een hoge lob. Inworp. Sergienko met een snelle inworp. Radan rent richting de bal. Radan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tkachenko trapt de bal weg. Sergienko kopt de bal weg. Skierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skierka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Gritsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stenka speelt de bal door. Skierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skierka draait met de bal, schiet en ... Tkachenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickeys - FC Dimond 0:2

41e minuut.
Tkachenko trapt de bal weg van het doel. Sergienko kopt de bal weg. Radan speelt de bal door. Skierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickeys - FC Dimond 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickeys 71%, FC Dimond 29%.
Mickeys - FC Dimond 0:3

46e minuut.
Fiala komt het veld opgelopen. Hermans komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vokalchuk is nu in balbezit. Vokalchuk geeft een hoge lob. Radan rent richting de bal. Skierka is nu in balbezit. Skierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickeys - FC Dimond 0:4

56e minuut.
Skripka kopt de bal weg. Neustadt rent richting de bal. Skierka is nu in balbezit. Skierka draait met de bal, schiet en ... Tkachenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickeys - FC Dimond 0:5

73e minuut.
Daar is Neustadt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neustadt geeft de bal voor. Sergienko is nu in balbezit. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Machogan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vokalchuk geeft een hoge lob. Sergienko probeert de bal aan de voet te houden. Gritsay rent richting de bal. Mikhaylenko is nu in balbezit. Mikhaylenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tkachenko met een harde bal richting middenveld. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko geeft een hoge lob. Skierka kan de bal niet met de borst controleren. Skierka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Stenka kopt de bal weg. Skierka is nu in balbezit. Maximov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skierka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neustadt neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mickeys - FC Dimond 0:6

84e minuut.
Cirurgico onderschept slim de pass. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Snozovoy. Sergienko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sergienko kan niet meer verder spelen. Stere komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Radan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machogan de bal. Skierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skierka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickeys 62%, FC Dimond 38%.
Mickeys - FC Dimond 0:6