Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC XT1068 Mickeys
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Irastorsa is nu in balbezit. Irastorsa passt de bal met de wreef. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap. Tkachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Mickeys 1:0

12e minuut.
Skripka kopt de bal weg. Tomaz heeft problemen om de bal te vangen. Kirilchik rent richting de bal. Mikhaylenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhaylenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Śliwiński passt de bal in één keer door. Kabut is nu in balbezit. Kabut passt de bal in één keer door. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Bijelović met de inworp. Gritsay rent richting de bal. Irastorsa onderschept slim de pass. Irastorsa geeft een hoge lob. Tkachenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Mickeys 2:0

27e minuut.
Maximov geeft een lange en hoge pass. Mamin is nu in balbezit. Mamin passt de bal in één keer door. Skripka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skripka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bijelović probeert naar een medespeler te passen. Kabut is nu in balbezit. Kabut passt de bal met de wreef. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap. Tkachenko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Mickeys 3:0

34e minuut.
Tkachenko met een harde bal richting middenveld. Mamin rent richting de bal. Mamin speelt de bal door. Kirilchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilchik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Irastorsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kabut de bal. Kabut passt de bal met de wreef. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tkachenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Mickeys 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC XT1068 36%, Mickeys 64%.
FC XT1068 - Mickeys 4:0

47e minuut.
Prudius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mamin met een snelle inworp. Mikhaylenko controleert de bal met de borst. Mikhaylenko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Cotenescu geeft een hoge lob. Śliwiński is nu in balbezit. Śliwiński passt de bal in één keer door. Irastorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irastorsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cotenescu is nu in balbezit. Maximov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cotenescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maximov geeft een lange en hoge pass. Kabut zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Mickeys 5:0

60e minuut.
Śliwiński met een snelle inworp. Irastorsa met een sublieme pass. Tomaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaz geeft een hoge lob. Kabut springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kabut met een sublieme pass. Irastorsa is nu in balbezit. Irastorsa passt de bal in één keer door. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Irastorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irastorsa schiet op doel. Tkachenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Muscă speelt de bal door. Irastorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irastorsa passt de bal met de wreef. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut met een sublieme pass. Cotenescu heeft problemen om de bal te vangen. Cotenescu schiet op doel. Tkachenko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Śliwiński met de inworp. Tomaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaz passt de bal zonder na te denken. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bromé met een sublieme pass. Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński passt de bal in één keer door. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu schiet op doel. Tkachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Mickeys 6:0

85e minuut.
Cotenescu kopt de bal weg. Irastorsa heeft problemen om de bal te vangen. Irastorsa passt de bal met de wreef. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu draait met de bal, schiet en ... Tkachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC XT1068 26%, Mickeys 74%.
FC XT1068 - Mickeys 6:0