Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galacticwinners FC BAGIRA
Normal Tactiek 223344
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 38.4
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Kuchirka speelt de bal door. Tretyak is nu in balbezit. Tretyak met een sublieme pass. Mahecha rent richting de bal. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:1

3e minuut.
Gounaridis rent richting de bal. Gounaridis geeft een hoge lob. Daar is Lutkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Lutkov geeft een lange en hoge pass. Schipor kan de bal niet met de borst controleren. Schipor met een sublieme pass. Balanda is nu in balbezit. Balanda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:2

22e minuut.
Schipor speelt de bal door. Kuchirka rent richting de bal. Kuchirka geeft een lange en hoge pass. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Lutkov trapt de bal weg van het doel. Palyanitsa kopt de bal weg. Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Palyanitsa de bal. Palyanitsa met een sublieme pass. Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:3

29e minuut.
Gounaridis rent richting de bal. Leonov onderschept slim de pass. Slampák verovert de bal door een tackle van achteren. Mamin onderschept slim de pass. Mamin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gounaridis kan de bal niet met de borst controleren. Mamin verovert de bal door een tackle van achteren. Leonov speelt de bal door. Virt is nu in balbezit. Virt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gounaridis is nu in balbezit. Tretyak speelt de bal door. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Gregul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuchirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchirka geeft de bal voor. Klungelig pakt Semak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:4

39e minuut.
Lutkov geeft de bal voor. Tselykh kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopistko de bal. Balanda rent richting de bal. Balanda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Palyanitsa kopt de bal weg. Mahecha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Semak is nu in balbezit. Balanda onderschept slim de pass. Balanda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kuchirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchirka geeft de bal voor. Klungelig pakt Mahecha de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Gregul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:5

43e minuut.
Klungelig pakt Leonov de bal. Leonov passt de bal met de wreef. Datsyshin rent richting de bal. Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gounaridis is nu in balbezit. Gounaridis passt de bal in één keer door. Schipor speelt de bal door. Balanda is nu in balbezit. Rakitskiy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galacticwinners 76%, FC BAGIRA 24%.
galacticwinners - FC BAGIRA 0:6

46e minuut.
Mahecha speelt de bal door. Balanda rent richting de bal. Kopistko begaat een overtreding. Balanda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Timoschuk wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Tselykh met een sublieme pass. Schipor geeft een hoge lob. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Gregul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:7

58e minuut.
Gounaridis geeft de bal voor. Gregul speelt de bal door. Tretyak kopt de bal weg. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gounaridis heeft problemen om de bal te vangen. Virt begaat een overtreding. Gounaridis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gounaridis met een snel genomen vrije trap. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:8

69e minuut.
Mahecha rent richting de bal. Semak is nu in balbezit. Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha schiet op doel. Gregul werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Semak trapt de bal weg van het doel. Gounaridis kopt de bal weg. Mahecha probeert de bal met de borst te controleren. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Schipor verovert de bal door een tackle van achteren. Schipor passt de bal zonder na te denken. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Gregul probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kuchirka kopt de bal weg. Mahecha is nu in balbezit. Palyanitsa rent richting de bal. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Virt kopt de bal weg. Schipor rent richting de bal. Schipor geeft een hoge lob. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tretyak is nu in balbezit. Tretyak geeft een hoge lob. Gregul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gregul probeert naar een medespeler te passen. Schipor rent richting de bal. Schipor geeft de bal voor. Mahecha krijgt zijn hoofd ertegen. Gregul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Tretyak geeft een lange en hoge pass. Lutkov kopt de bal weg. Daar is Kazantsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gregul trapt de bal weg van het doel. Palyanitsa kopt de bal weg. Lutkov controleert de bal met de borst. Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda schiet op doel. Gregul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Leonov onderschept slim de pass. Schipor onderschept slim de pass. Schipor geeft een lange en hoge pass. Balanda rent richting de bal. Balanda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gregul trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kuchirka met de inworp. Schipor rent richting de bal. Schipor geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:9

86e minuut.
Kuchirka kopt de bal weg. Klungelig pakt Lutkov de bal. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Gregul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:10

87e minuut.
Datsyshin rent richting de bal. Palyanitsa met een sublieme pass. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Gregul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - FC BAGIRA 0:11

90e minuut.
Gounaridis met de inworp. Tretyak rent richting de bal. Tretyak geeft een hoge lob. Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda schiet op doel. Gregul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galacticwinners 83%, FC BAGIRA 17%.
galacticwinners - FC BAGIRA 0:11