Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СКІФ KLOLEV FC
нормw Tactiek 3
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 45.9
adequate Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz passt de bal in één keer door. Baranowski geeft een hoge lob. Kurmanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Balanchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Plotko probeert de bal met de borst te controleren. Baranowski rent richting de bal. Baranowski geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - KLOLEV FC 0:1

15e minuut.
Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Kalinka heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - KLOLEV FC 0:2

18e minuut.
Postranskyy verovert de bal door een tackle van achteren. Trivunčić verovert de bal door een tackle van achteren. Trivunčić met een sublieme pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Balanchuk trapt de bal weg van het doel. Rincón is nu in balbezit. Rincón speelt de bal door. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray geeft de bal voor. Klungelig pakt Gataulin de bal. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baranowski met de inworp. Trivunčić speelt de bal door. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kohanovskiy trapt de bal weg van het doel. Tarantowicz kopt de bal weg. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - KLOLEV FC 0:3

43e minuut.
Klungelig pakt Lobanovskiy de bal. Lobanovskiy speelt de bal door. Kalinka speelt de bal door. Lutkov rent richting de bal. Lutkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zegar met een harde bal richting middenveld. Gołosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКІФ 62%, KLOLEV FC 38%.
СКІФ - KLOLEV FC 0:3

54e minuut.
Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin geeft een hoge lob. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz geeft de bal voor. Kurmanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - KLOLEV FC 0:4

60e minuut.
Baranowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gemmrich komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Maltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Balanchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gołosz rent richting de bal. Gołosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Gataulin heeft problemen om de bal te vangen. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz onderschept slim de pass. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kurmanowski is nu in balbezit. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski is nu in balbezit. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Trivunčić passt de bal zonder na te denken. Gataulin rent richting de bal. Gataulin passt de bal in één keer door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gataulin passt de bal met de wreef. Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy geeft de bal voor. Lutkov springt en kopt de bal. Zegar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Zegar speelt de bal door. Kalinka heeft problemen om de bal te vangen. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - KLOLEV FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКІФ 66%, KLOLEV FC 34%.
СКІФ - KLOLEV FC 1:4