Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLOLEV FC СКІФ
3 Tactiek нормw
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 32.9
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Wissen met de inworp. Gataulin is nu in balbezit. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Baranowski rent richting de bal. Baranowski met een sublieme pass. Gołosz probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - СКІФ 1:0

12e minuut.
Tarantowicz met de inworp. Khistev rent richting de bal. Lewy met een sublieme pass. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bendowskyi de bal. Paal!

22e minuut.
Kurmanowski rent richting de bal. Bendowskyi onderschept slim de pass. Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz schiet op doel. Balanchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Baranowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gołosz de bal. Postranskyy is nu in balbezit. Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kohanovskiy geeft een hoge lob. Lewy kopt de bal weg. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Balanchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - СКІФ 2:0

41e minuut.
Maltsev met een sublieme pass. Lutkov rent richting de bal. Kurzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov onderschept slim de pass. Lutkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 25%, СКІФ 75%.
KLOLEV FC - СКІФ 2:0

47e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohanovskiy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurmanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kurmanowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - СКІФ 3:0

48e minuut.
Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Lewy rent richting de bal. Lewy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
van Wissen rent richting de bal. van Wissen probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Kohanovskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baranowski neemt de hoekschop. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Balanchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gołosz is nu in balbezit. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Kohanovskiy probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz passt de bal in één keer door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Bendowskyi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - СКІФ 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 24%, СКІФ 76%.
KLOLEV FC - СКІФ 4:0