Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BuBaTeam KLOLEV FC
full pack Tactiek 3
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 49.7
goed Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Dandenault passt de bal in één keer door. Ciołek is nu in balbezit. Gray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gray krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Inworp. Dandenault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szerc geeft de bal voor. Daar is Þorvarðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorvarðsson schiet op doel. Danurwindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciołek is nu in balbezit. Kurzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzepa geeft een hoge lob. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Guk geeft een hoge lob. Inworp. Gray met de inworp. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski geeft de bal voor. Mazur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Szerc passt de bal met de wreef. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson schiet op doel. Kurzepa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yurttaş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baranowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz met een sublieme pass. Gołosz met een sublieme pass. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. Mazur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bobela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobela met een sublieme pass. Dandenault rent richting de bal. Dandenault geeft een lange en hoge pass. Rondine onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Colago geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gržančić probeert naar een medespeler te passen. Baranowski heeft problemen om de bal te vangen. Szerc rent richting de bal. Szerc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - KLOLEV FC 1:0

41e minuut.
Baranowski passt de bal zonder na te denken. Gržančić met een sublieme pass. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 60%, KLOLEV FC 40%.
BuBaTeam - KLOLEV FC 1:0

47e minuut.
Daar is Colago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colago geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rondine de bal onder controle te krijgen. Szerc is nu in balbezit. Szerc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. Mazur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BuBaTeam - KLOLEV FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 55%, KLOLEV FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BuBaTeam - KLOLEV FC 1:1