Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BAGIRA СКІФ
223344 Tactiek нормw
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 32.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Plotko is nu in balbezit. Balanda verovert de bal door een tackle van achteren. Balanda speelt de bal door. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Balanda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bendowskyi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tretyak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bendowskyi kopt de bal weg. Balanchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balanda is nu in balbezit. Balanda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - СКІФ 1:0

12e minuut.
Camarena geeft een hoge lob. Gataulin kopt de bal weg. Palyanitsa speelt de bal door. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - СКІФ 2:0

15e minuut.
Gataulin heeft problemen om de bal te vangen. Mahecha is nu in balbezit. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha schiet op doel. Balanchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - СКІФ 3:0

22e minuut.
Bendowskyi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tähti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuchirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchirka geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Palyanitsa kopt de bal weg. Kuchirka rent richting de bal. Kuchirka passt de bal met de wreef. Mahecha heeft problemen om de bal te vangen. Mahecha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Plotko rent richting de bal. Kuchirka onderschept slim de pass. Kuchirka geeft een lange en hoge pass. Mahecha maakt een snoekduik en kopt de bal. Kohanovskiy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kurilko geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mahecha de bal onder controle te krijgen. Postranskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - СКІФ 4:0

40e minuut.
Kuchirka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchirka geeft de bal voor. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Balanchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - СКІФ 5:0

41e minuut.
Plotko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuchirka met een snelle inworp. Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Balanda met een sublieme pass. Tretyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tretyak speelt de bal door. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel. Balanchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BAGIRA 17%, СКІФ 83%.
FC BAGIRA - СКІФ 5:0

52e minuut.
Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena geeft een hoge lob. Kohanovskiy probeert de bal met de borst te controleren. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Balanchuk bokst de bal weg.

54e minuut.
Gounaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gounaridis passt de bal in één keer door. Mahecha is nu in balbezit. Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda draait met de bal, schiet en ... Balanchuk bokst de bal weg.

61e minuut.
Tretyak verovert de bal door een tackle van achteren. Tretyak geeft een hoge lob. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Balanchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - СКІФ 6:0

63e minuut.
Gataulin heeft problemen om de bal te vangen. Palyanitsa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bendowskyi de bal. Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tähti controleert de bal met de borst. Maltsev rent richting de bal. Met opzet legt Tähti zijn tegenspeler op de grond. Tähti krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kalinka passt de bal zonder na te denken. Maltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltsev speelt de bal door. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Timoschuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov draait met de bal, schiet en ... Timoschuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bendowskyi passt de bal in één keer door. Kalinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinka passt de bal met de wreef. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BAGIRA 32%, СКІФ 68%.
FC BAGIRA - СКІФ 6:0