Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
en.buycoin.cash FC Bila Tserkva
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.8
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Nesteruk verovert de bal door een tackle van achteren. Nesteruk passt de bal met de wreef. Maltsev rent richting de bal. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Martsun met een harde bal richting middenveld. Dura kopt de bal weg. Daar is Golaydo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golaydo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Golowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgunov verovert de bal door een tackle van achteren. Morgunov geeft een hoge lob. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kostyanets` geeft een hoge lob. Inworp. Savchuk met een snelle inworp. Golowan rent richting de bal. Golowan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: en.buycoin.cash 56%, FC Bila Tserkva 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
en.buycoin.cash - FC Bila Tserkva 0:0

63e minuut.
Volosyanko passt de bal zonder na te denken. Daar is Simonenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonenko geeft de bal voor. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - FC Bila Tserkva 0:1

72e minuut.
Nesterenko verovert de bal door een tackle van achteren. Maltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko draait met de bal, schiet en ... Sychov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - FC Bila Tserkva 0:2

75e minuut.
Kovtunov speelt de bal door. Kostyanets` met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Morgunov de bal onder controle te krijgen. Golaydo bereikt de bal nog maar net als eerste. Golaydo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dura met de inworp. Stetsenko is nu in balbezit. Stetsenko speelt de bal door. Golowan rent richting de bal. Golowan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: en.buycoin.cash 41%, FC Bila Tserkva 59%.
en.buycoin.cash - FC Bila Tserkva 0:2