Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLOLEV FC FC BAGIRA
3 Tactiek B - 2.1
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 38.8
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rincón krijgt een gele kaart. Palyanitsa raakt geblesseerd tijdens het duel. Timoschuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mahecha springt en kopt de bal. Danurwindo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC BAGIRA 0:1

4e minuut.
Rondine probeert naar een medespeler te passen. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz speelt de bal door. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Daar is Baranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranowski met een sublieme pass. Gołosz controleert de bal met de borst. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa passt de bal in één keer door. Tretyak rent richting de bal. Tretyak geeft een hoge lob. Mahecha krijgt zijn hoofd ertegen. Danurwindo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzepa heeft problemen om de bal te vangen. Danurwindo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mahecha rent richting de bal. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC BAGIRA 0:2

23e minuut.
van Wissen kopt de bal weg. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel. Timoschuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurmanowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tarantowicz heeft problemen om de bal te vangen. Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Slampák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Baranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski passt de bal met de wreef. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gray heeft problemen om de bal te vangen. Gray geeft de bal voor. Slampák heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Baranowski kopt de bal weg. Kurmanowski is nu in balbezit. Met opzet legt Kurilko zijn tegenspeler op de grond. Kurmanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gołosz komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski schiet op doel. Timoschuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC BAGIRA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 44%, FC BAGIRA 56%.
KLOLEV FC - FC BAGIRA 1:2

51e minuut.
Kuchirka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

51e minuut.
Tretyak geeft de bal voor. Rincón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel. Kurzepa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz met een sublieme pass. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Timoschuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KLOLEV FC - FC BAGIRA 2:2

76e minuut.
Camarena geeft een hoge lob. Gounaridis controleert de bal met de borst. Gołosz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Timoschuk speelt de bal door. Rincón is nu in balbezit. Rincón speelt de bal door. Daar is Gołosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Gray met een sublieme pass. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 39%, FC BAGIRA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KLOLEV FC - FC BAGIRA 2:2