Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BuBaTeam СКІФ
full pack Tactiek нормw
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 32.4
very good Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Gataulin geeft een hoge lob. Lobanovskiy is nu in balbezit. Dandenault maakt een afschuwelijke overtreding. Dandenault krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bobela passt de bal zonder na te denken. Szerc rent richting de bal. Szerc geeft een lange en hoge pass. Ciołek krijgt zijn hoofd ertegen. Balanchuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 1:0

12e minuut.
Kohanovskiy kan de bal niet met de borst controleren. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohanovskiy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kohanovskiy krijgt een gele kaart. Ciołek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hazare neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Kalinka geeft een hoge lob. Yurttaş geeft de bal voor. Postranskyy kopt de bal weg. Szerc is nu in balbezit. Szerc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Dandenault is nu in balbezit. Dandenault passt de bal zonder na te denken. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 2:0

19e minuut.
Þorvarðsson kopt de bal weg. Daar is Bendowskyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel. Balanchuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 3:0

26e minuut.
Hazare passt de bal in één keer door. Colago bereikt de bal nog maar net als eerste. Colago probeert naar een medespeler te passen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 4:0

27e minuut.
Klungelig pakt Þorvarðsson de bal. Kalinka verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lutkov de bal. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Szerc met een sublieme pass. Ciołek heeft problemen om de bal te vangen. Þorvarðsson rent richting de bal. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 5:0

39e minuut.
Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson passt de bal met de wreef. Szerc is nu in balbezit. Szerc geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lobanovskiy is nu in balbezit. Dandenault tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lobanovskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gataulin met een snel genomen vrije trap. Lutkov rent richting de bal. Bobela met een sublieme pass. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 35%, СКІФ 65%.
BuBaTeam - СКІФ 5:0

50e minuut.
Inworp. Colago met de inworp. Þorvarðsson is nu in balbezit. Colago bereikt de bal nog maar net als eerste. Colago geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Balanchuk trapt de bal weg van het doel. Hazare kopt de bal weg. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 6:0

59e minuut.
Maltsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalinka rent richting de bal. Kalinka passt de bal zonder na te denken. Khistev rent richting de bal. Khistev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bohár is nu in balbezit. Bohár geeft een lange en hoge pass. Szerc kopt de bal weg. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 7:0

71e minuut.
Colago geeft een hoge lob. Szerc kopt de bal weg. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 8:0

77e minuut.
Postranskyy speelt de bal door. Lutkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobela. Bobela krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Dandenault is nu in balbezit. Dandenault met een sublieme pass. Bendowskyi is nu in balbezit. Ciołek onderschept slim de pass. Ciołek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson schiet op doel. Balanchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 9:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balanchuk trapt de bal weg. Dandenault kopt de bal weg. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson geeft een lange en hoge pass. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - СКІФ 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 23%, СКІФ 77%.
BuBaTeam - СКІФ 10:0