Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СКІФ BuBaTeam
нормw Tactiek full pack
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 46.1
redelijk Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Bobela probeert naar een medespeler te passen. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser met een sublieme pass. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - BuBaTeam 0:1

7e minuut.
Gataulin is nu in balbezit. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clauser. Clauser krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ciołek met een sublieme pass. Þorvarðsson probeert naar een medespeler te passen. Clauser speelt de bal door. Szerc rent richting de bal. Szerc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - BuBaTeam 0:2

13e minuut.
Guk geeft de bal voor. Inworp. Lobanovskiy met de inworp. Khistev rent richting de bal. Khistev draait met de bal, schiet en ... Mazur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Þorvarðsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson passt de bal in één keer door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Balanchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szerc springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Postranskyy geeft een hoge lob. Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault passt de bal zonder na te denken. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Clauser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hazare komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКІФ 63%, BuBaTeam 37%.
СКІФ - BuBaTeam 0:2

54e minuut.
Ciołek heeft problemen om de bal te vangen. Postranskyy onderschept slim de pass. Hazare onderschept slim de pass. Szerc is nu in balbezit. Szerc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bohár geeft de bal voor. Þorvarðsson geeft een lange en hoge pass. Ciołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szerc is nu in balbezit. Szerc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gataulin de bal. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Colago geeft de bal voor. Kohanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc onderschept slim de pass. Szerc draait met de bal, schiet en ... Balanchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - BuBaTeam 0:3

64e minuut.
Inworp. Colago met de inworp. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson geeft een hoge lob. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson geeft de bal voor. Khistev rent richting de bal. Bohár onderschept slim de pass. Bohár passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Dandenault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandenault geeft een hoge lob. Bendowskyi is nu in balbezit. Ciołek onderschept slim de pass. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Balanchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Szerc rent richting de bal. Szerc geeft een hoge lob. Þorvarðsson is nu in balbezit. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Balanchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Szerc is nu in balbezit. Szerc passt de bal in één keer door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel. Balanchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - BuBaTeam 0:4

89e minuut.
Plotko rent richting de bal. Plotko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Balanchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - BuBaTeam 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКІФ 79%, BuBaTeam 21%.
СКІФ - BuBaTeam 0:5