Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
en.buycoin.cash FK Metallist
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Stetsenko is nu in balbezit. Karamushko onderschept slim de pass. Karamushko speelt de bal door. Godin rent richting de bal. Godin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Golowan probeert naar een medespeler te passen. Golaydo rent richting de bal. Storozhenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golaydo raakt geblesseerd tijdens het duel. Dura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stetsenko is nu in balbezit. Karamushko onderschept slim de pass. Karamushko passt de bal zonder na te denken. Daar is Artyukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artyukh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - FK Metallist 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: en.buycoin.cash 65%, FK Metallist 35%.
en.buycoin.cash - FK Metallist 0:1

53e minuut.
Semenenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenenko probeert naar een medespeler te passen. Dura heeft problemen om de bal te vangen. Golowan rent richting de bal. Golowan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Kovalevski geeft een hoge lob. Artyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Artyukh probeert naar een medespeler te passen. Godin rent richting de bal. Godin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dura kopt de bal weg. Storozhenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Storozhenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Golaydo de bal. Golaydo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kirlik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karamushko met de inworp. Stakhiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakhiv schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: en.buycoin.cash 51%, FK Metallist 49%.
en.buycoin.cash - FK Metallist 0:1