Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BuBaTeam FC Bila Tserkva
full pack Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 21.2
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Þorvarðsson heeft problemen om de bal te vangen. Volosyanko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Þorvarðsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Feldman is nu in balbezit. Ciołek onderschept slim de pass. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Ciołek speelt de bal door. Clauser rent richting de bal. Clauser geeft de bal voor. Hazare heeft problemen om de bal te vangen. Hazare schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Feldman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Martsun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FC Bila Tserkva 1:0

9e minuut.
Dandenault probeert naar een medespeler te passen. Hazare probeert de bal aan de voet te houden. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FC Bila Tserkva 2:0

11e minuut.
Daar is Ciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesteruk rent richting de bal. Ciołek onderschept slim de pass. Hazare bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Morgunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobela verovert de bal door een tackle van achteren. Clauser probeert naar een medespeler te passen. Ciołek controleert de bal met de borst. Ciołek schiet op doel. Martsun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Hazare geeft een hoge lob. Martsun probeert naar een medespeler te passen. Clauser met een sublieme pass. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel. Martsun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Ciołek de bal. Kostyanets` is nu in balbezit. Þorvarðsson rent richting de bal. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Martsun trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FC Bila Tserkva 3:0

43e minuut.
Volosyanko speelt de bal door. Hazare rent richting de bal. Hazare passt de bal in één keer door. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 25%, FC Bila Tserkva 75%.
BuBaTeam - FC Bila Tserkva 3:0

46e minuut.
Ciołek is nu in balbezit. Nesterenko is nu in balbezit. Þorvarðsson maakt een afschuwelijke overtreding. Þorvarðsson krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Doeltrap. Martsun met een harde bal richting middenveld. Clauser met een sublieme pass. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Martsun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kostyanets` geeft de bal voor. Bobela kopt de bal weg. Klungelig pakt Nesteruk de bal. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Clauser rent richting de bal. Clauser geeft de bal voor. Hazare is nu in balbezit. Hazare draait met de bal, schiet en ... Ciołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kostyanets` de bal. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Hazare probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciołek de bal. Hazare rent richting de bal. Hazare haalt uit met een fantastische trap. Ciołek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FC Bila Tserkva 4:0

58e minuut.
Nesteruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser verovert de bal door een tackle van achteren. Clauser passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bobela geeft de bal voor. Martsun speelt de bal door. Hazare kopt de bal weg. Colago is nu in balbezit. Colago geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek met een sublieme pass. Bohár is nu in balbezit. Bohár probeert naar een medespeler te passen. Þorvarðsson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FC Bila Tserkva 5:0

73e minuut.
Hazare probeert naar een medespeler te passen. Colago rent richting de bal. Morgunov speelt de bal door. Colago geeft een hoge lob. Bohár krijgt zijn hoofd ertegen. Martsun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Colago neemt de hoekschop. Daar is Ciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FC Bila Tserkva 6:0

87e minuut.
Colago passt de bal met de wreef. Dandenault is nu in balbezit. Dandenault passt de bal in één keer door. Bohár rent richting de bal. Bohár haalt uit met een fantastische trap. Martsun bokst de bal weg.

89e minuut.
Kovtunov is nu in balbezit. Bohár onderschept slim de pass. Bohár met een sublieme pass. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 20%, FC Bila Tserkva 80%.
BuBaTeam - FC Bila Tserkva 6:0