Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BAGIRA FK Metallist
223344 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 20.3
goed Schieten waardeloos
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda probeert naar een medespeler te passen. Godri is nu in balbezit. Godri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - FK Metallist 1:0

5e minuut.
Palyanitsa speelt de bal door. Mahecha is nu in balbezit. Godri heeft problemen om de bal te vangen. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Kudinov de bal. Gounaridis speelt de bal door. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Tsigitsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - FK Metallist 2:0

14e minuut.
Lozovskiy is nu in balbezit. Palyanitsa onderschept slim de pass. Palyanitsa probeert naar een medespeler te passen. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Tretyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tretyak geeft een lange en hoge pass. Mahecha kopt de bal weg. Godri is nu in balbezit. Godri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tähti met een sublieme pass. Inworp. Lozovskiy met de inworp. Stakhiv controleert de bal met de borst. Stakhiv haalt uit met een fantastische trap. Timoschuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demyanenko is nu in balbezit. Demyanenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - FK Metallist 2:1

29e minuut.
Gounaridis met een snelle inworp. Klungelig pakt Tretyak de bal. Tretyak geeft een hoge lob. Mahecha controleert de bal met de borst. Mahecha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sirotyuk de bal. Sirotyuk passt de bal zonder na te denken. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tretyak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Godri probeert de bal met de borst te controleren. Godri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Balanda passt de bal in één keer door. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa geeft een hoge lob. Mahecha rent richting de bal. Mahecha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kudinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa onderschept slim de pass. Palyanitsa probeert naar een medespeler te passen. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Demyanenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BAGIRA 51%, FK Metallist 49%.
FC BAGIRA - FK Metallist 2:1

50e minuut.
Storozhenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha met een sublieme pass. Godri heeft problemen om de bal te vangen. Godri haalt uit met een fantastische trap. Tsigitsa bokst de bal weg.

53e minuut.
Gounaridis geeft de bal voor. Godri kopt de bal weg. Mahecha rent richting de bal. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - FK Metallist 3:1

65e minuut.
Kudinov rent richting de bal. Kudinov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balanda met een snelle inworp. Godri geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tähti kan de bal niet met de borst controleren. Lozovskiy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tähti. Tähti krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda passt de bal zonder na te denken. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri is nu in balbezit. Godri schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Semenenko trapt de bal weg van het doel. Tähti geeft een lange en hoge pass. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Tsigitsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - FK Metallist 4:1

77e minuut.
Stakhiv probeert naar een medespeler te passen. Godin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Godri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Godri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Tretyak geeft een hoge lob. Tähti rent richting de bal. Balanda speelt de bal door. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gounaridis met de inworp. Tretyak heeft problemen om de bal te vangen. Tretyak met een sublieme pass. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - FK Metallist 5:1

87e minuut.
Stakhiv is nu in balbezit. Stakhiv passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lozovskiy de bal. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - FK Metallist 6:1

90e minuut.
Dura passt de bal met de wreef. Tähti is nu in balbezit. Tähti geeft een lange en hoge pass. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - FK Metallist 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BAGIRA 38%, FK Metallist 62%.
FC BAGIRA - FK Metallist 7:1