Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
en.buycoin.cash KLOLEV FC
Normal Tactiek 3
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
van Wissen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wissen passt de bal zonder na te denken. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski geeft de bal voor. Kirlik kopt de bal weg. Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:1

6e minuut.
Inworp. Rincón met een snelle inworp. Trivunčić speelt de bal door. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lewy kopt de bal weg. Klungelig pakt Taílson de bal. Shandruk is nu in balbezit. Taílson onderschept slim de pass. Taílson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Taílson verovert de bal door een tackle van achteren. Taílson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomalczyk de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Shandruk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sychov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Trivunčić onderschept slim de pass. Trivunčić passt de bal in één keer door. Taílson rent richting de bal. Taílson haalt uit met een fantastische trap. Sychov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Baranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski passt de bal met de wreef. Taílson is nu in balbezit. Taílson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kirlik de bal onder controle te krijgen. Sychov bokst de bal weg. Tomalczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Sychov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:2

22e minuut.
Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taílson de bal. Bilozor is nu in balbezit. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy schiet op doel. Sychov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Golowan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewy is nu in balbezit. Lewy passt de bal in één keer door. Taílson rent richting de bal. Taílson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:3

28e minuut.
Lewy speelt de bal door. Klungelig pakt Baranowski de bal. Baranowski passt de bal in één keer door. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sychov met een harde bal richting middenveld. Bilozor kopt de bal weg. Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Rincón passt de bal zonder na te denken. Stetsenko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Maksimenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy verovert de bal door een tackle van achteren. Lewy met een sublieme pass. Taílson bereikt de bal nog maar net als eerste. Taílson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Golowan verovert de bal door een tackle van achteren. Golowan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Golaydo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golaydo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Taílson is nu in balbezit. Tomalczyk is nu in balbezit. Taílson rent richting de bal. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sychov probeert naar een medespeler te passen. Rincón kopt de bal weg. Taílson is nu in balbezit. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:4

38e minuut.
Kovalevski rent richting de bal. Taílson verovert de bal door een tackle van achteren. Taílson passt de bal zonder na te denken. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sychov trapt de bal weg. Trivunčić kopt de bal weg. Bilozor controleert de bal met de borst. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sychov trapt de bal weg van het doel. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taílson de bal. Taílson schiet op doel. Sychov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: en.buycoin.cash 85%, KLOLEV FC 15%.
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:4

46e minuut.
Rondine probeert naar een medespeler te passen. Rincón speelt de bal door. Trivunčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivunčić geeft de bal voor. Kirlik heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Lewy kopt de bal weg. Kirlik heeft problemen om de bal te vangen. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:5

50e minuut.
Stetsenko rent richting de bal. Tomalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:6

53e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Daar is Taílson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Sychov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:7

56e minuut.
Lewy probeert naar een medespeler te passen. Taílson speelt de bal door. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk schiet op doel. Sychov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:8

58e minuut.
Bilozor is nu in balbezit. Lewy onderschept slim de pass. Lewy met een sublieme pass. Taílson rent richting de bal. Taílson draait met de bal, schiet en ... Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft de bal voor. Kirlik is nu in balbezit. Tomalczyk onderschept slim de pass. Tomalczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:9

60e minuut.
Stetsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stetsenko passt de bal met de wreef. Kirlik heeft problemen om de bal te vangen. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:10

75e minuut.
Tomalczyk is nu in balbezit. Taílson is nu in balbezit. Taílson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tomalczyk de bal onder controle te krijgen. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:11

76e minuut.
Shandruk geeft een hoge lob. Inworp. Baranowski met een snelle inworp. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Sychov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Rincón speelt de bal door. Trivunčić rent richting de bal. Trivunčić geeft een hoge lob. Taílson is nu in balbezit. Taílson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón passt de bal met de wreef. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:12

82e minuut.
Lewy rent richting de bal. Lewy passt de bal met de wreef. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sychov met een sublieme pass. van Wissen geeft de bal voor. Lewy met een sublieme pass. Tomalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: en.buycoin.cash 83%, KLOLEV FC 17%.
en.buycoin.cash - KLOLEV FC 0:13