Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLOLEV FC en.buycoin.cash
3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 16.6
solide Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gołosz passt de bal met de wreef. Kurmanowski is nu in balbezit. Shandruk is nu in balbezit. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 1:0

4e minuut.
Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. Kovalevski heeft problemen om de bal te vangen. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Stetsenko is nu in balbezit. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski speelt de bal door. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 2:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarantowicz met een snelle inworp. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kurmanowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kurmanowski kopt de bal weg. Bilozor heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shandruk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 3:0

16e minuut.
Daar is Golaydo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golaydo met een sublieme pass. Stetsenko rent richting de bal. Gołosz rent richting de bal. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baranowski zal de hoekschop nemen. Shandruk kopt de bal weg. Sychov bokst de bal weg.

23e minuut.
Stetsenko is nu in balbezit. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 4:0

25e minuut.
Lewy passt de bal zonder na te denken. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz speelt de bal door. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Shandruk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tarantowicz met een snelle inworp. Gołosz rent richting de bal. Gołosz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tarantowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Shandruk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurmanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gołosz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lewy kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołosz de bal. Gołosz passt de bal in één keer door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Dura probeert naar een medespeler te passen. Golowan heeft problemen om de bal te vangen. Rincón speelt de bal door. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bilozor rent richting de bal. Bilozor passt de bal met de wreef. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 5:0

45e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stetsenko de bal. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 15%, en.buycoin.cash 85%.
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 6:0

47e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Sychov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 7:0

59e minuut.
Baranowski rent richting de bal. Baranowski geeft de bal voor. Kovalevski heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Sychov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Kirlik controleert de bal met de borst. Gołosz rent richting de bal. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Kirlik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baranowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kurmanowski is nu in balbezit. Kirlik speelt de bal door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Sychov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 8:0

63e minuut.
Lewy passt de bal in één keer door. Baranowski rent richting de bal. Baranowski passt de bal zonder na te denken. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz schiet op doel. Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 9:0

70e minuut.
Baranowski geeft de bal voor. Shandruk kopt de bal weg. Kovalevski is nu in balbezit. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gołosz is nu in balbezit. Gołosz passt de bal met de wreef. Shandruk rent richting de bal. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kirlik geeft een hoge lob. Daar is Golowan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewy rent richting de bal. Lewy geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón met een sublieme pass. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 10:0

87e minuut.
Lewy passt de bal met de wreef. van Wissen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kirlik de bal. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Sychov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 15%, en.buycoin.cash 85%.
KLOLEV FC - en.buycoin.cash 10:0