Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BuBaTeam FK Metallist
full pack Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 19.7
solide Schieten waardeloos
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Dandenault onderschept slim de pass. Dandenault passt de bal in één keer door. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc geeft de bal voor. Semenenko onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Colago passt de bal zonder na te denken. Ciołek rent richting de bal. Szerc is nu in balbezit. Szerc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 1:0

19e minuut.
Clauser met een sublieme pass. Bobela rent richting de bal. Bobela speelt de bal door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 2:0

21e minuut.
Szerc passt de bal zonder na te denken. Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault geeft de bal voor. Ciołek krijgt zijn hoofd ertegen. Semenenko heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 3:0

25e minuut.
Þorvarðsson onderschept slim de pass. Clauser rent richting de bal. Clauser passt de bal zonder na te denken. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szerc rent richting de bal. Szerc geeft de bal voor. Klungelig pakt Þorvarðsson de bal. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Colago passt de bal in één keer door. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson probeert naar een medespeler te passen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tsigitsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dandenault verovert de bal door een tackle van achteren. Szerc is nu in balbezit. Szerc passt de bal met de wreef. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel. Tsigitsa bokst de bal weg.

35e minuut.
Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson passt de bal zonder na te denken. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 4:0

36e minuut.
Lozovskiy met een sublieme pass. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser speelt de bal door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 5:0

42e minuut.
Lozovskiy rent richting de bal. Þorvarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorvarðsson probeert naar een medespeler te passen. Semenenko rent richting de bal. Ciołek onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 27%, FK Metallist 73%.
BuBaTeam - FK Metallist 6:0

47e minuut.
Kudinov geeft een lange en hoge pass. Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár geeft een lange en hoge pass. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Demyanenko is nu in balbezit. Bobela onderschept slim de pass. Bobela probeert naar een medespeler te passen. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sirotyuk geeft een hoge lob. Bohár rent richting de bal. Bohár geeft een lange en hoge pass. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Colago passt de bal in één keer door. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser passt de bal zonder na te denken. Szerc heeft problemen om de bal te vangen. Szerc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Semenenko kopt de bal weg. Bobela rent richting de bal. Clauser geeft een lange en hoge pass. Ciołek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 7:0

59e minuut.
Bohár met een sublieme pass. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson passt de bal met de wreef. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hazare komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kosovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Stakhiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser onderschept slim de pass. Clauser geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 8:0

66e minuut.
Dura kopt de bal weg. Clauser rent richting de bal. Clauser speelt de bal door. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 9:0

69e minuut.
Lozovskiy geeft een lange en hoge pass. Hazare bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazare passt de bal zonder na te denken. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciołek rent richting de bal. Ciołek geeft een lange en hoge pass. Szerc rent richting de bal. Szerc schiet op doel. Tsigitsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 10:0

70e minuut.
Ciołek probeert naar een medespeler te passen. Þorvarðsson speelt de bal door. Bobela speelt de bal door. Colago rent richting de bal. Colago geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Þorvarðsson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Storozhenko de bal onder controle te krijgen. Clauser speelt de bal door. Szerc is nu in balbezit. Szerc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 11:0

77e minuut.
Stakhiv speelt de bal door. Demyanenko rent richting de bal. Þorvarðsson maakt een afschuwelijke overtreding. Þorvarðsson krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Bobela de bal. Clauser is nu in balbezit. Clauser passt de bal met de wreef. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Semenenko geeft een hoge lob. Inworp. Colago met de inworp. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 12:0

88e minuut.
Artyukh controleert de bal met de borst. Hazare bereikt de bal nog maar net als eerste. Colago is nu in balbezit. Colago passt de bal in één keer door. Clauser geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - FK Metallist 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 17%, FK Metallist 83%.
BuBaTeam - FK Metallist 13:0