Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Metallist BuBaTeam
Normal Tactiek full pack
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.3
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


7e minuut.
Clauser passt de bal met de wreef. Colago rent richting de bal. Colago geeft een hoge lob. Szerc rent richting de bal. Szerc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tsigitsa trapt de bal weg. Clauser kopt de bal weg. Ciołek rent richting de bal. Szerc rent richting de bal. Szerc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Colago kopt de bal weg. Klungelig pakt Semenenko de bal. Ciołek is nu in balbezit. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Colago geeft een hoge lob. Ciołek kopt de bal weg. Semenenko rent richting de bal. Þorvarðsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - BuBaTeam 0:1

21e minuut.
Listopadov is nu in balbezit. Clauser onderschept slim de pass. Clauser passt de bal in één keer door. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa bokst de bal weg.

25e minuut.
Clauser is nu in balbezit. Clauser passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciołek de bal. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Þorvarðsson passt de bal in één keer door. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser speelt de bal door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Þorvarðsson speelt de bal door. Ciołek heeft problemen om de bal te vangen. Ciołek schiet op doel. Dandenault heeft problemen om de bal te vangen. Dandenault geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ciołek de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sirotyuk trapt de bal weg van het doel. Colago kopt de bal weg. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Semenenko de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - BuBaTeam 0:2

44e minuut.
Bobela met een sublieme pass. Clauser rent richting de bal. Colago probeert naar een medespeler te passen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Metallist 77%, BuBaTeam 23%.
FK Metallist - BuBaTeam 0:2

46e minuut.
Yurttaş rent richting de bal. Bobela is nu in balbezit. Bobela geeft een lange en hoge pass. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Þorvarðsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson met een sublieme pass. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - BuBaTeam 0:3

49e minuut.
Guk probeert naar een medespeler te passen. Clauser speelt de bal door. Klungelig pakt Ciołek de bal. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - BuBaTeam 0:4

52e minuut.
Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault probeert naar een medespeler te passen. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - BuBaTeam 0:5

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hazare komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Colago geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Þorvarðsson de bal. Þorvarðsson passt de bal met de wreef. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szerc rent richting de bal. Listopadov rent richting de bal. Szerc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szerc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Hazare kopt de bal weg. Colago is nu in balbezit. Colago passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - BuBaTeam 0:6

72e minuut.
Bobela passt de bal zonder na te denken. Hazare bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazare passt de bal met de wreef. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hazare met een sublieme pass. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson passt de bal zonder na te denken. Ciołek heeft problemen om de bal te vangen. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - BuBaTeam 0:7

81e minuut.
Semenenko geeft een hoge lob. Dandenault rent richting de bal. Dandenault passt de bal in één keer door. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Semenenko geeft de bal voor. Bobela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobela passt de bal in één keer door. Daar is Ciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Metallist 74%, BuBaTeam 26%.
FK Metallist - BuBaTeam 0:7