Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLOLEV FC Фуртуна
3 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 20.4
solide Schieten waardeloos
solide Passen zwak
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Taran rent richting de bal. Taran passt de bal in één keer door. Kudinov heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sokolyuk probeert de bal met de borst te controleren. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tomalczyk met een sublieme pass. Gonchar rent richting de bal. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 1:0

8e minuut.
Kudinov rent richting de bal. Kudinov speelt de bal door. Sin`kevich is nu in balbezit. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Sadoviy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Tarantowicz geeft de bal voor. Daar is Biba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski rent richting de bal. Klungelig pakt Tomalczyk de bal. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ... Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Khromykh rent richting de bal. Lewy met een sublieme pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Khomutov trapt de bal weg van het doel. Tarantowicz kopt de bal weg. Daar is Tomalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Khomutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tarantowicz zal de hoekschop nemen. Baranowski heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. Khomutov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 2:0

19e minuut.
Sadoviy heeft problemen om de bal te vangen. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk passt de bal zonder na te denken. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 3:0

20e minuut.
Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Khomutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biba trapt de bal weg. Rincón kopt de bal weg. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 4:0

24e minuut.
Tarantowicz passt de bal in één keer door. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk schiet op doel. Khomutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 5:0

26e minuut.
Lewy heeft problemen om de bal te vangen. Lewy met een sublieme pass. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 6:0

29e minuut.
Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski met een sublieme pass. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kudinov de bal. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk onderschept slim de pass. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Tarantowicz met een sublieme pass. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk met een sublieme pass. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tarantowicz heeft problemen om de bal te vangen. Tarantowicz geeft de bal voor. Gonchar kopt de bal weg. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biba trapt de bal weg van het doel. Rincón kopt de bal weg. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. Khomutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wissen verovert de bal door een tackle van achteren. van Wissen met een sublieme pass. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tomalczyk geeft een hoge lob. Daar is Biba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 11%, Фуртуна 89%.
KLOLEV FC - Фуртуна 7:0

46e minuut.
Khromykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khromykh passt de bal zonder na te denken. Gonchar rent richting de bal. Klungelig pakt Tomalczyk de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tarantowicz geeft de bal voor. Daar is Sadoviy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 8:0

51e minuut.
Kurmanowski rent richting de bal. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Khomutov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 9:0

56e minuut.
Kudinov rent richting de bal. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Khomutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Taran verovert de bal door een tackle van achteren. Lewy onderschept slim de pass. Lewy met een sublieme pass. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kurmanowski is nu in balbezit. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonchar is nu in balbezit. Tomalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Khomutov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ... Khomutov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 10:0

71e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón passt de bal in één keer door. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz geeft een hoge lob. Kurmanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 11:0

81e minuut.
Daar is Gonchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 12:0

84e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray geeft een hoge lob. Tarantowicz rent richting de bal. Daar is Tarantowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarantowicz schiet op doel. Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Фуртуна 13:0

90e minuut.
Khromykh rent richting de bal. Lewy verovert de bal door een tackle van achteren. Lewy speelt de bal door. Kurmanowski kan de bal niet met de borst controleren. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 17%, Фуртуна 83%.
KLOLEV FC - Фуртуна 13:0