Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фуртуна KLOLEV FC
Normal Tactiek 3
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 44.9
unsatisfactory Schieten solid
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Baranowski met de inworp. Lewy geeft de bal voor. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Khomutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:1

10e minuut.
Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz speelt de bal door. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Khomutov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:2

13e minuut.
Kudinov rent richting de bal. Kurmanowski onderschept slim de pass. Gołosz rent richting de bal. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. Khomutov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:3

15e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz passt de bal met de wreef. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Khomutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:4

16e minuut.
Gołosz passt de bal met de wreef. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Biba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khomutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:5

16e minuut.
Kurmanowski rent richting de bal. Kudinov begaat een overtreding. Kurmanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kudinov met een sublieme pass. Gołosz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kurmanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gołosz met een sublieme pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonchar. Gonchar krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tarantowicz kopt de bal weg. Uljanitskiy controleert de bal met de borst. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Biba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lewy speelt de bal door. Kurmanowski rent richting de bal. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Khomutov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:6

24e minuut.
Biba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tarantowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz geeft de bal voor. Khomutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Sadoviy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski onderschept slim de pass. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Khomutov trapt de bal weg. Baranowski kopt de bal weg. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:7

33e minuut.
Gray probeert naar een medespeler te passen. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. Khomutov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:8

36e minuut.
Sokolyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolyuk geeft een lange en hoge pass. Daar is van Wissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Danurwindo met een harde bal richting middenveld. Tarantowicz kopt de bal weg. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Khomutov bokst de bal weg.

40e minuut.
Sadoviy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski passt de bal zonder na te denken. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Daar is Gołosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kudinov de bal onder controle te krijgen. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een lange en hoge pass. Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фуртуна 80%, KLOLEV FC 20%.
Фуртуна - KLOLEV FC 0:8

46e minuut.
Kurmanowski onderschept slim de pass. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Lewy met een sublieme pass. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gołosz is nu in balbezit. Gonchar onderschept slim de pass. Rincón speelt de bal door. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gołosz rent richting de bal. Gołosz passt de bal zonder na te denken. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Khomutov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Gołosz passt de bal in één keer door. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Baranowski rent richting de bal. Baranowski met een sublieme pass. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kudinov rent richting de bal. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy passt de bal in één keer door. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gołosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Khomutov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:9

71e minuut.
Lewy probeert naar een medespeler te passen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz met een sublieme pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rincón speelt de bal door. Klungelig pakt Uljanitskiy de bal. Uljanitskiy met een sublieme pass. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:10

79e minuut.
Yakovlev rent richting de bal. Tarantowicz onderschept slim de pass. Tarantowicz geeft een hoge lob. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:11

85e minuut.
Klungelig pakt Tarantowicz de bal. Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Rincón speelt de bal door. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Biba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Gołosz speelt de bal door. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Khomutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - KLOLEV FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фуртуна 78%, KLOLEV FC 22%.
Фуртуна - KLOLEV FC 0:12