Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bila Tserkva KLOLEV FC
Normal Tactiek 3
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten solide
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz passt de bal met de wreef. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - KLOLEV FC 0:1

7e minuut.
Feldman is nu in balbezit. Feldman geeft een lange en hoge pass. Sokolovsky kopt de bal weg. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martsun met een harde bal richting middenveld. Maltsev kopt de bal weg. Gray is nu in balbezit. Gray geeft een hoge lob. Martsun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Lewy met een sublieme pass. Kurmanowski is nu in balbezit. Gołosz rent richting de bal. Gołosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - KLOLEV FC 0:2

15e minuut.
Daar is Kovtunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz passt de bal met de wreef. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kurmanowski is nu in balbezit. Kostyanets` rent richting de bal. Morgunov is nu in balbezit. Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Nesteruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz speelt de bal door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. Martsun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz geeft de bal voor. Feldman rent richting de bal. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lewy verovert de bal door een tackle van achteren. Lewy geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski probeert de bal met de borst te controleren. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Lewy kopt de bal weg. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - KLOLEV FC 0:3

36e minuut.
Lewy kopt de bal weg. Gołosz met een sublieme pass. Kovtunov rent richting de bal. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rincón rent richting de bal. Rincón met een sublieme pass. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Feldman geeft een lange en hoge pass. Nesteruk probeert de bal aan de voet te houden. Gołosz rent richting de bal. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Martsun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lewy met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Nesteruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Baranowski passt de bal met de wreef. Gołosz rent richting de bal. Kurmanowski is nu in balbezit. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Martsun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gołosz geeft de bal voor. Martsun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bila Tserkva 78%, KLOLEV FC 22%.
FC Bila Tserkva - KLOLEV FC 0:3

48e minuut.
Lewy met een sublieme pass. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - KLOLEV FC 0:4

50e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz passt de bal zonder na te denken. Lewy speelt de bal door. Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón geeft de bal voor. Paal!

51e minuut.
Baranowski kopt de bal weg. Feldman heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz rent richting de bal. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rincón met een sublieme pass. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski passt de bal met de wreef. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Baranowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rincón met een sublieme pass. Tarantowicz geeft de bal voor. Kurmanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - KLOLEV FC 0:5

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martsun met een harde bal richting middenveld. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kovtunov passt de bal in één keer door. Nesteruk is nu in balbezit. Kurmanowski onderschept slim de pass. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Martsun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - KLOLEV FC 0:6

67e minuut.
Nesteruk rent richting de bal. Lewy onderschept slim de pass. Lewy geeft de bal voor. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Martsun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baranowski met de inworp. Morgunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz passt de bal in één keer door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. Klungelig pakt Kostyanets` de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski rent richting de bal. Gołosz rent richting de bal. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rondine geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokolovsky met de inworp. Maltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltsev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Nesteruk de bal. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy passt de bal in één keer door. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
van Wissen probeert de bal met de borst te controleren. Lewy rent richting de bal. Lewy geeft een hoge lob. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Volosyanko met de inworp. Morgunov kan de bal niet met de borst controleren. Rincón rent richting de bal. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bila Tserkva 77%, KLOLEV FC 23%.
FC Bila Tserkva - KLOLEV FC 0:6