Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLOLEV FC FC Bila Tserkva
3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 21
solid Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski met een sublieme pass. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Baranowski rent richting de bal. Baranowski speelt de bal door. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Martsun trapt de bal weg. Rincón kopt de bal weg. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Martsun met een harde bal richting middenveld. Lewy met een sublieme pass. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Martsun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 1:0

13e minuut.
Sokolovsky rent richting de bal. Kovtunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski schiet op doel. Martsun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 2:0

18e minuut.
Kostyanets` geeft een hoge lob. Kurmanowski rent richting de bal. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Martsun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. Kostyanets` probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nesteruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kostyanets` de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Lewy is nu in balbezit. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Martsun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 3:0

25e minuut.
Volosyanko met een sublieme pass. Lewy is nu in balbezit. Lewy passt de bal in één keer door. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 4:0

33e minuut.
Gołosz draait met de bal, schiet en ... Kostyanets` probeert de bal aan de voet te houden. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel. Martsun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 5:0

36e minuut.
Tarantowicz geeft de bal voor. Kurmanowski kan de bal niet met de borst controleren. Morgunov is nu in balbezit. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz schiet op doel. Martsun bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Lewy kopt de bal weg. Daar is Gołosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Martsun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 6:0

44e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesteruk verovert de bal door een tackle van achteren. Lewy speelt de bal door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Martsun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 19%, FC Bila Tserkva 81%.
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 6:0

47e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostyanets` is nu in balbezit. Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 7:0

48e minuut.
Morgunov onderschept slim de pass. Rincón rent richting de bal. Rincón passt de bal in één keer door. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Baranowski kopt de bal weg. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 8:0

52e minuut.
Morgunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Feldman is nu in balbezit. Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz schiet op doel. Martsun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kostyanets` trapt de bal weg van het doel. Lewy kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gołosz passt de bal met de wreef. Lewy met een sublieme pass. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Martsun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 9:0

71e minuut.
Kurmanowski rent richting de bal. Gołosz rent richting de bal. Kurmanowski rent richting de bal. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Morgunov is nu in balbezit. Morgunov geeft de bal voor. Kurzepa heeft problemen om de bal te vangen. Nesterenko onderschept slim de pass. Nesterenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
van Wissen verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtunov is nu in balbezit. van Wissen onderschept slim de pass. van Wissen geeft de bal voor. Kurmanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Martsun bokst de bal weg.

87e minuut.
van Wissen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokolovsky met een snelle inworp. Maltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltsev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Morgunov probeert de bal aan de voet te houden. Gołosz rent richting de bal. Gołosz passt de bal zonder na te denken. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 16%, FC Bila Tserkva 84%.
KLOLEV FC - FC Bila Tserkva 9:0