Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Metallist СКІФ
Normal Tactiek нормw
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.9
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen good
weak Verdedigen average


4e minuut.
Maltsev is nu in balbezit. Maltsev met een sublieme pass. Lutkov rent richting de bal. Lutkov schiet op doel. Tsigitsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - СКІФ 0:1

13e minuut.
Maltsev heeft problemen om de bal te vangen. Kudinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltsev rent richting de bal. Kudinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kudinov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Tsigitsa met een harde bal richting middenveld. Lozovskiy kopt de bal weg. Stakhiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakhiv schiet op doel. Balanchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kosovskiy zal de hoekschop nemen. Artyukh springt en kopt de bal. Balanchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko draait met de bal, schiet en ... Balanchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Metallist - СКІФ 1:1

19e minuut.
Kohanovskiy geeft de bal voor. Stakhiv kopt de bal weg. Kudinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lutkov rent richting de bal. Lutkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gataulin geeft de bal voor. Lutkov kopt de bal weg. Kalinka probeert naar een medespeler te passen. Lutkov rent richting de bal. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Maltsev is nu in balbezit. Maltsev passt de bal zonder na te denken. Lobanovskiy speelt de bal door. Lutkov heeft problemen om de bal te vangen. Kudinov met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kalinka probeert naar een medespeler te passen. Lobanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovskiy probeert naar een medespeler te passen. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov schiet op doel. Tsigitsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kalinka met een sublieme pass. Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy met een sublieme pass. Daar is Lutkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy speelt de bal door. Kalinka met een sublieme pass. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Metallist 59%, СКІФ 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Metallist - СКІФ 1:1

57e minuut.
Lozovskiy is nu in balbezit. Kalinka verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinka met een sublieme pass. Lobanovskiy rent richting de bal. Lobanovskiy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Storozhenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltsev onderschept slim de pass. Maltsev met een sublieme pass. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa bokst de bal weg.

74e minuut.
Kalinka rent richting de bal. Kudinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalinka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lobanovskiy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Semenenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lozovskiy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lobanovskiy met de inworp. Khistev rent richting de bal. Khistev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Semenenko geeft een lange en hoge pass. Stakhiv kopt de bal weg. Demyanenko rent richting de bal. Demyanenko haalt uit met een fantastische trap. Balanchuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - СКІФ 2:1

89e minuut.
Maltsev is nu in balbezit. Maltsev passt de bal met de wreef. Kalinka speelt de bal door. Klungelig pakt Lutkov de bal. Lutkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Metallist 58%, СКІФ 42%.
FK Metallist - СКІФ 2:1