Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
en.buycoin.cash BuBaTeam
Normal Tactiek full pack
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dura verovert de bal door een tackle van achteren. Clauser onderschept slim de pass. Clauser passt de bal met de wreef. Colago heeft problemen om de bal te vangen. Colago geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Klungelig pakt Ciołek de bal. Clauser is nu in balbezit. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:1

5e minuut.
Bohár passt de bal met de wreef. Hazare is nu in balbezit. Hazare speelt de bal door. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:2

8e minuut.
Maksimenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár onderschept slim de pass. Bohár met een sublieme pass. Colago rent richting de bal. Colago geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hazare probeert de bal aan de voet te houden. Dura rent richting de bal. Dura probeert naar een medespeler te passen. Golaydo is nu in balbezit. Golaydo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bilozor onderschept slim de pass. Clauser verovert de bal door een tackle van achteren. Clauser passt de bal in één keer door. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Colago is nu in balbezit. Colago geeft een lange en hoge pass. Szerc kopt de bal weg. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Sychov bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Hazare de bal. Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazare verovert de bal door een tackle van achteren. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ciołek probeert naar een medespeler te passen. Shandruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Szerc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:3

29e minuut.
Kovalevski speelt de bal door. Bilozor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault begaat een overtreding. Dandenault krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Guk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clauser probeert naar een medespeler te passen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:4

31e minuut.
Colago neemt de hoekschop. Szerc rent richting de bal. Ciołek is nu in balbezit. Szerc rent richting de bal. Szerc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:5

37e minuut.
Clauser passt de bal zonder na te denken. Ciołek is nu in balbezit. Hazare bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazare geeft een hoge lob. Shandruk probeert de bal met de borst te controleren. Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kirlik is nu in balbezit. Kirlik geeft de bal voor. Daar is Maksimenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohár geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciołek controleert de bal met de borst. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:6

42e minuut.
Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc passt de bal met de wreef. Hazare bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Sychov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dandenault met een snelle inworp. Szerc is nu in balbezit. Szerc geeft een lange en hoge pass. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: en.buycoin.cash 74%, BuBaTeam 26%.
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:7

54e minuut.
Szerc rent richting de bal. Kovalevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szerc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clauser zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kirlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Colago geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciołek krijgt zijn hoofd ertegen. Sychov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Shandruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:8

55e minuut.
Daar is Golowan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dura speelt de bal door. Kovalevski heeft problemen om de bal te vangen. Szerc onderschept slim de pass. Szerc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sychov trapt de bal weg. Clauser kopt de bal weg. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Colago rent richting de bal. Colago passt de bal zonder na te denken. Szerc rent richting de bal. Szerc schiet op doel. Ciołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Hazare de bal. Hazare probeert naar een medespeler te passen. Ciołek heeft problemen om de bal te vangen. Szerc rent richting de bal. Szerc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek probeert naar een medespeler te passen. Bohár probeert naar een medespeler te passen. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:9

65e minuut.
Colago rent richting de bal. Colago geeft een lange en hoge pass. Szerc kopt de bal weg. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colago zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Colago is nu in balbezit. Colago geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szerc de bal onder controle te krijgen. Clauser geeft de bal voor. Klungelig pakt Kirlik de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kirlik met een harde bal richting middenveld. Inworp. Colago met een snelle inworp. Clauser rent richting de bal. Bohár geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bohár passt de bal met de wreef. Ciołek rent richting de bal. Ciołek passt de bal zonder na te denken. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:10

82e minuut.
Colago kopt de bal weg. Klungelig pakt Szerc de bal. Szerc met een sublieme pass. Bohár is nu in balbezit. Bohár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Clauser kopt de bal weg. Bohár speelt de bal door. Ciołek rent richting de bal. Clauser is nu in balbezit. Clauser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sychov trapt de bal weg. Szerc kopt de bal weg. Kovalevski rent richting de bal. Ciołek onderschept slim de pass. Ciołek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Szerc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shandruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Szerc haalt uit met een fantastische trap. Sychov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: en.buycoin.cash 84%, BuBaTeam 16%.
en.buycoin.cash - BuBaTeam 0:10