Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BuBaTeam en.buycoin.cash
full pack Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 17.1
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Clauser geeft een lange en hoge pass. Stetsenko heeft problemen om de bal te vangen. Colago is nu in balbezit. Colago met een sublieme pass. Þorvarðsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dura speelt de bal door. Savchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savchuk geeft een hoge lob. Golaydo krijgt zijn hoofd ertegen. Mazur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 0:1

5e minuut.
Szerc probeert naar een medespeler te passen. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek passt de bal met de wreef. Kirlik rent richting de bal. Þorvarðsson onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bilozor geeft de bal voor. Inworp. Dandenault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Szerc passt de bal met de wreef. Clauser speelt de bal door. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 1:1

12e minuut.
Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Szerc passt de bal zonder na te denken. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel. Sychov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 2:1

14e minuut.
Guk bereikt de bal nog maar net als eerste. Guk geeft een hoge lob. Ciołek kopt de bal weg. Szerc rent richting de bal. Szerc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Colago probeert de bal met de borst te controleren. Colago met een sublieme pass. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Sychov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Dura rent richting de bal. Þorvarðsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson probeert naar een medespeler te passen. Szerc is nu in balbezit. Szerc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Dandenault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szerc rent richting de bal. Szerc geeft een hoge lob. Ciołek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Colago is nu in balbezit. Colago geeft een lange en hoge pass. Szerc kopt de bal weg. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Þorvarðsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciołek de bal. Clauser probeert naar een medespeler te passen. Szerc rent richting de bal. Szerc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bobela bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser rent richting de bal. Clauser met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciołek de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 3:1

37e minuut.
Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 4:1

39e minuut.
Colago passt de bal in één keer door. Clauser geeft een lange en hoge pass. Shandruk rent richting de bal. Ciołek verovert de bal door een tackle van achteren. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ciołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stetsenko rent richting de bal. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Sychov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Stetsenko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colago met de inworp. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stetsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorvarðsson met een sublieme pass. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Sychov bokst de bal weg. Szerc rent richting de bal. Szerc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 14%, en.buycoin.cash 86%.
BuBaTeam - en.buycoin.cash 5:1

46e minuut.
Golowan speelt de bal door. Golaydo heeft problemen om de bal te vangen. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ... Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Szerc rent richting de bal. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc rent richting de bal. Clauser is nu in balbezit. Clauser geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dandenault geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Þorvarðsson controleert de bal met de borst. Þorvarðsson speelt de bal door. Bobela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobela geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Shandruk trapt de bal weg van het doel. Clauser kopt de bal weg. Szerc heeft problemen om de bal te vangen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Yurttaş rent richting de bal. Clauser met een sublieme pass. Szerc geeft de bal voor. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Sychov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Clauser rent richting de bal. Clauser passt de bal in één keer door. Daar is Ciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek schiet op doel. Sychov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 6:1

60e minuut.
Hazare komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Colago probeert naar een medespeler te passen. Bobela is nu in balbezit. Bobela passt de bal met de wreef. Daar is Ciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Sychov bokst de bal weg. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 7:1

65e minuut.
Szerc passt de bal met de wreef. Ciołek rent richting de bal. Ciołek passt de bal met de wreef. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 8:1

66e minuut.
Colago passt de bal met de wreef. Daar is Guk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guk geeft een lange en hoge pass. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Guk geeft een lange en hoge pass. Bobela is nu in balbezit. Clauser geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciołek de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 9:1

71e minuut.
Dura rent richting de bal. Clauser probeert naar een medespeler te passen. Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault probeert naar een medespeler te passen. Szerc rent richting de bal. Szerc geeft een hoge lob. Sychov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 10:1

81e minuut.
Ciołek speelt de bal door. Szerc rent richting de bal. Szerc passt de bal in één keer door. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ciołek verovert de bal door een tackle van achteren. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson passt de bal zonder na te denken. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson met een sublieme pass. Colago geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciołek de bal. Ciołek schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser rent richting de bal. Clauser passt de bal zonder na te denken. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Shandruk de bal. Szerc is nu in balbezit. Paal! Szerc is nu in balbezit. Szerc haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - en.buycoin.cash 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 13%, en.buycoin.cash 87%.
BuBaTeam - en.buycoin.cash 11:1